KERSTKRANS
VANAF 1Â jaar
RECEPT
Snij 1 appel in kleine stukjes en bak dit in een pan met kaneel, zet dit vervolgens aan de kant.
Snij nog een appel in kleine dunne schijfjes, dit is voor de topping
Rol een croissant deeg uit en smeer dit in met een mengsel van room, basterdsuiker en kaneel. (ongeveer 50 ml room, 20 gram basterdsuiker en 10 gram kaneel)
Leg de appel schijfjes op een rij op het deeg en verdeel de helft van de gebakken appel op de andere kant van het deeg
Vouw het deeg dubbel en rol vervolgens op zoals in het filmpje te zien is.
Zet dit vervolgens in een ovenschaal met bijvoorbeeld bakpapier en verdeel de andere helft met gebakken appel eroverheen.
Bak in de oven af op 180 graden 15 minuten en hou de oven in de gaten. Als de appeltjes bovenop lijken de verbranden kun je die er eventueel ook nog uithalen en omdraaien.
Bak de laatste 10 minuten op 200 graden af.
Strooi er een beetje poedersuiker overheen en eet smakelijk!
​